Ten Years After in 2019 naar Bibelot Dordrecht

Geschreven door op 23 oktober 2018 om 17:21
Rhythm & Blues, evenementen, SiR, Georgia, Venice, Issam Harris, neurosis, popconcert, Concert, publiek, show, optreden - Bron Pexels (Creative Commons Zero (CC0) license)

In 2019 komt Ten Years After naar Dordrecht. In maart 2019 staat één van de grootste rock ’n roll/blues bands in Bibelot.

Ten Years After naar Nederland

Ten Years After staat op donderdag 14 maart 2019 op de Main Stage van poppodium Bibelot te Dordrecht. De Britse band viert in 2017/2018 zijn vijftigjarig jubileum, waar deze show ook nog deel van uitmaakt. Voor de verjaardag van de formatie is er ook een nieuw album uitgebracht: ‘A Sting in the Tale‘. Tijdens het concert komen nummers van de nieuwe plaat voorbij, maar worden ook tracks uit de oude doos gespeeld.

Kaartverkoop

De kaartverkoop is per direct van start gegaan en verloopt via de website van Bibelot. Uitverkocht? Kijk hier.

Ten Years After

De bluesband brak door tijdens ‘Woodstock’, het Amerikaanse muziekfestival dat plaatsvond in 1969. De mannen zijn onder andere bekend van hits ‘I’m Going Home‘ en ‘Love Like a Man’. De band bestaat uit de twee originele leden Rick Lee (drums) en Chick Churchill (keyboard) en de nieuwkomers Colin Hodgkinson (bas) en Marcus Bonfati (zang en gitaar).

 

Bron: Bibelot, Blues Magazine

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.