Show Royal Blood in Paradiso Amsterdam razendsnel uitverkocht!

Geschreven door op 28 april 2017 om 10:12
Royal Blood - Fred von Lohmann (Wikimedia)

De show van rockduo Royal Blood in Paradiso is razendsnel uitverkocht! De tickets, die op 28 april in de verkoop gingen, waren in slechts 10 minuten volledig uitverkocht.

Royal Blood in Paradiso razendsnel uitverkocht

De show van Royal Blood in Paradiso is in no-time uitverkocht! De kaartverkoop voor de show startte op 28 april om 9:00 uur ’s ochtends, na slechts 10 minuten waren alle kaarten al de deur uitgevlogen! Het rockduo betreedt op woensdag 24 mei het podium van de Amsterdamse concertzaal.

Ik heb geen kaarten, wat nu?

Is het jou niet gelukt om kaarten te bemachtigen? Bekijk dan snel onderstaande tips waardoor jij er misschien toch bij kunt zijn:

  • Blijf Ticketmaster en de site van Paradiso in de gaten houden! Wie weet worden er nog extra kaarten vrijgegeven, of wordt er een extra datum bekendgemaakt.
  • Bezoek sites als Ticketswap en Marktplaats, of kijk op de Facebookpagina van het evenement. Mensen die onverhoopt toch niet kunnen gaan, bieden daar vaak hun kaarten aan.
  • Zoek naar tickets bij vertrouwde secundaire aanbieders van kaarten! Je betaalt hier iets meer, maar je bent er in ieder geval gegarandeerd bij!
  • Ga op zoek naar prijsvragen of winacties! Veel websites en radiostations bieden regelmatig winacties voor concertkaarten.

Bron: Ticketmaster

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.