Amerikaanse metalband Mastodon deze zomer naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 7 maart 2017 om 11:17
Mastodon - Fotograaf Alfred Nitsch (Wikimedia)

Metalheads opgelet! De Amerikaanse metalband Mastodon komt op dinsdag 27 juni naar de Ronda zaal van TivoliVredenburg in Utrecht.

Mastodon naar TivoliVredenburg

De Amerikaanse band Mastodon komt naar Nederland! De mannen zullen deze zomer het podium van TivoliVredenburg in Utrecht betreden. Op 27 juni zal de Ronda zaal van het Utrechtse poppodium omgetoverd worden tot een waar heavy metal paradijs.

Tickets

De kaartverkoop voor de metal-show in TivoliVredenburg start op 9 maart om 10:00 uur. De tickets zijn verkrijgbaar via de volgende verkooppunten:

Primair:

Concertkaarten

Secundair:

Concertkaarten

‘Emperor of Sand’

De muziek van de Amerikaanse band is absoluut geen standaard metal: Mastodon combineert stonerrock, sludgemetal, progressive rock en zelfs invloeden uit jazz tot een bijzonder geheel. Ook het feit dat alle vier de bandleden deelnemen aan de zangpartijen, zorgt voor een unieke sound.

In 2014 brachten de metalheads hun laatste album, ‘Once More ‘Round the Sun’, uit. Op 31 maart brengen de Amerikanen de opvolger van deze plaat uit, genaamd ‘Emperor of Sand’.

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.