Chippendales tourt in 2017 en 2018 opnieuw door Nederland

Geschreven door op 21 december 2016 om 14:45

Yess! De originele ‘ The Chippendales’ komen in het najaar van 2017 opnieuw naar Nederland! Vanaf december is de mannelijke stripformatie te zien met de niets verhullende ‘Best Night Ever Tour 2017 – 2018’.

The Chippendales – Best Night Ever Tour 2017 – 2018

Normaal gesproken zijn de gespierde mannen alleen in Las Vegas te zien, maar in 2017 en 2018 zijn de enige echte mannelijke strippers op wereldtournee. Als onderdeel van de ‘ Best Night Ever Tour tour’ zullen deze hete kerels in december 2017 en april 2018 maar liefst 13 shows in Nederland verzorgen.

Mannelijk schoon

De optredens staan vol dans, zang en theater waarbij de breed geschouderde heren zich (letterlijk) blootgeven.

The Chippendales tickets en speellijst

De kaartverkoop voor The Chippendales verloopt o.a. via de theaters waar de shows plaatsvinden. Wegens de enorme belangstelling naar kaarten worden fans aangeraden om tijdig te reserveren.

Chippendales Speellijst

Girls Night Out

Tijdens de shows van The Chippendales staat het ‘plezier van de vrouw’ centraal. Een echte Girls Night Out dus! Reken maar op een avond waarin fantasieën geprikkeld worden met smaakvolle exotische verleidingen. Een fijn opwarmertje tijdens de koude winterdagen.

TIP: Deze show is uitermate geschikt voor een vrijgezellenfeest of gewoon een leuke ‘Girls Night Out’ uit met vriendinnen.

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Plaats hier je reactie:

comments

Lees ook:
Chippendales tourt december 2016 door Nederland Heerlijk! De originele mannelijke stripformatie Chippendales reist in het najaar van 2016 door Nederland met de niets verhullende 'Break The Rules' to...
Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Chippendales Nieuws · Nieuws

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu