Wende aankomende zomer naar Natuurtheater Oisterwijk en Caprera

Geschreven door op 14 februari 2019 om 10:42
Wende Snijders - Foto Oscar Anjewierden (CC Flickr) (CC BY-ND 2.0)

Goed nieuws voor fans van Wende! De zangeres komt in augustus 2019 voor shows naar het Natuurtheater Oisterwijk en Openluchttheater Caprera. 

Wende naar Natuurtheater Oisterwijk en Caprera

In augustus 2019 geeft Wende twee openluchtconcerten. Op vrijdag 9 augustus 2019 komt de Nederlandse zangeres naar het Natuurtheater Oisterwijk. Twee dagen later, op zondag 11 augustus 2019, staat de singer-songwriter in het Openluchttheater Caprera in Bloemendaal. De alleskunner staat bekend om de verhalen die zij in haar nummers vertelt. Haar tracks zijn zowel Nederlands- als Frans- en Engelstalig.

Kaartverkoop

Kaarten voor de show in Oisterwijk zijn per direct in de verkoop gegaan. Tickets voor het concert in Caprera gaan op donderdag 14 februari 2019 om 11:00 uur in de verkoop. De concertkaarten zijn te verkrijgen via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

‘MENS’

Op donderdag 1 maart 2018 bracht Wende Snijders haar zevende studioalbum ‘MENS‘ uit. Hierna volgde een succesvolle tour door Nederland en België. Ook ontving ze onlangs voor haar album een Edison Popprijs.

 

Bron: Caprera, 013

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.