Noah Kahan aankomend najaar naar Melkweg Amsterdam

Geschreven door op 9 juli 2019 om 10:46
Frog Leap, Katchafire, Kid Francescoli, Less Than Jake, Sagopa Kajmer - Melkweg Amsterdam - Fotocredits: DigiDaan - WIkimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

Singer-songwriter Noah Kahan komt naar Amsterdam! De Amerikaanse muzikant geeft in november een concert in poppodium de Melkweg.

Noah Kahan naar de Melkweg

Noah Kahan komt naar Nederland! De singer-songwriter trekt aankomend najaar naar Amsterdam voor een show in de Melkweg. Kahan betreedt op dinsdag 19 november het podium van de Max-zaal. Het is niet het eerste Nederlandse concert van de jonge muzikant. In 2018 stond Noah al op de bühne van Melkweg Upstairs en Paradiso Noord, terwijl hij in april 2019 nog een show in Paradiso gaf.

Concertkaarten

Tickets voor de show zijn vanaf vrijdag 12 juli om 10:00 uur verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

‘Busyhead’

De pas 22-jarige Kahan groeide op in het kleine Amerikaanse dorpje Strafford, waar hij al op 8-jarige leeftijd begon met het schrijven van muziek. Op 14 juni verscheen het debuut studioalbum van Noah, getiteld ‘Busyhead’. De muziek van de singer-songwriter haalt inspiratie uit nummers van bekende singer-songwriters als Paul Simon en Ben Howard.

YouTube player

 

Bron: de Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.