Paramore concert in 013 Tilburg volledig uitverkocht

Geschreven door op 28 april 2017 om 15:07
Paramore - Foto: Riot!4ever - Flickr/Wikimedia Commons

Het concert van Paramore in 013 is volledig uitverkocht! De kaarten, die op 28 april in de verkoop gingen, vlogen in enkele uren de deur uit! Paramore betreedt op 25 juni het Tilburgse podium.

Show Paramore in 013 uitverkocht

De show van Paramore in 013 is volledig uitverkocht! De kaarten voor de exclusieve Nederlandse show van de band gingen op 28 april om 10:00 uur in de verkoop en waren na enkele uren uitverkocht. Op 25 juni betreedt de band rond frontwoman Hayley Williams het podium in Tilburg.

Geen kaarten?

Is het jou niet gelukt om kaarten te bemachtigen? Dan hebben wij een aantal tips voor je, waardoor je er misschien toch bij kunt zijn:

  • Blijf Ticketmaster in de gaten houden! Misschien vallen er nog kaarten terug door mislukte betalingen, of worden er extra kaarten vrijgegeven.
  • Kijk op sites als Ticketswap en Marktplaats, of de Facebookpagina van het evenement! Mensen die toch niet kunnen, bieden daar vaak hun kaarten aan.
  • Zoek naar tickets bij vertrouwde secundaire aanbieders. De kaarten zijn hier iets duurder, maar je hebt in ieder geval de garantie dat je erbij bent!
  • Ga op zoek naar winacties! Veel websites en radiostations bieden regelmatig acties en prijsvragen om kaarten te winnen.

Bron: Ticketmaster

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.