Sólstafir met jubileumshow naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 16 juli 2019 om 15:55
Sólstafir - Foto: Grywnn (Wikimedia Commons, CC BY-SA 4.0)

Sólstafir geeft aankomend najaar een bijzondere show in TivoliVredenburg! De IJslandse band speelt een integrale uitvoering van het album ‘Köld’, in het kader van het tienjarig bestaan van de plaat.

Sólstafir brengt jubileumshow naar TivoliVredenburg

Goed nieuws voor fans van Sólstafir! De IJslandse metalband reist in december naar Utrecht voor een speciale jubileumshow in TivoliVredenburg. De groep viert het tienjarig jubileum van zijn plaat ‘Köld’, die in zijn geheel gespeeld zal worden. De band staat op zondag 15 december in de Pandora-zaal van het poppodium.

Concertkaarten

Tickets voor de show gaan op woensdag 17 juli in de verkoop via de website van TivoliVredenburg. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

‘Köld’

De IJslandse band vormde in 1995 als blackmetalband, maar begon zijn sound in de jaren die volgden te mixen met sterke invloeden van post-rock en post-metal. De plaat ‘Köld’, die centraal zal staan tijdens het optreden in TivoliVredenburg, werd in 2009 uitgebracht en was het derde studioalbum van de IJslandse band.

Beluister hier de titeltrack van het album:

YouTube player

 

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.