Dirty Dozen Brass Band aankomend najaar naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 16 juli 2019 om 12:09
Dirty Dozen Brass Band - Johan Broberg - Bron: Flickr - Attribution 2.0 Generic (CC BY 2.0)

De Dirty Dozen Brass Band komt naar Nederland! Het unieke gezelschap staat aankomend najaar in TivoliVredenburg in Utrecht.

Dirty Dozen Brass Band naar TivoliVredenburg

De Dirty Dozen Brass Band brengt zijn aanstekelijke muziek aankomend najaar naar Nederland! De uit New Orleans afkomstige band tovert de Cloud Nine van poppodium TivoliVredenburg in november om tot een feestje. De groep betreedt het Utrechtse podium op dinsdag 26 november.

Concertkaarten

Tickets zijn vanaf donderdag 18 juli verkrijgbaar via de website van TivoliVredenburg. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

“Musical Gumbo”

Met meer dan veertig jaar ervaring, twaalf studioalbums en samenwerkingen met grote namen als Norah Jones en Elvis Costello heeft de groep zijn sporen inmiddels meer dan verdiend. De band staat bekend om zijn aanstekelijke mix van genres als funk, jazz, rhythm-and-blues en soul die ze zelf ‘musical gumbo’ noemen. Benieuwd hoe dit klinkt? Check dan snel onderstaande video!

YouTube player

 

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.