Kensington geeft in 2016 concerten in Ziggo Dome

Geschreven door op 24 november 2015 om 10:22
Kensington - Fotograaf: Bart Heemskerk - Bron: Wikimedia Commons

Kensington komt in 2016 opnieuw naar de Ziggo Dome. De populaire band geeft op 11 en 12 november een concert in de Amsterdamse concerthal. 

Kensington concerten in Ziggo Dome

De band staat deze week al twee keer in een uitverkochte Ziggo Dome. Deze concerten zijn echter volledig uitverkocht. Nu is er gelukkig goed nieuws voor fans die geen tickets konden krijgen voor de shows in 2015.  Op vrijdag 11 en zaterdag 12 november 2016 geeft de Utrechtse band opnieuw twee concerten in de Ziggo Dome!

Kensington Tickets

De twee shows van dit jaar waren razendsnel uitverkocht, dus wees er op tijd bij! Tickets voor de shows van Kensington zijn onder andere verkrijgbaar bij de volgende online verkooppunten:

Topticketshop Ticketmaster

Kensington

De Nederlandse band verovert de wereld in hoog tempo. Ze scoorden al hits met Home Again, Streets, All for Nothing, War, Riddles en Done With It. Een aantal nummers hebben ook de buitenlandse hitlijsten bereikt. Hun laatste album Rivals werd bekroond met een platina plaat.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws