The Menzingers in februari 2020 naar Melkweg Amsterdam

Geschreven door op 16 juli 2019 om 11:29
Frog Leap, Katchafire, Kid Francescoli, Less Than Jake, Sagopa Kajmer - Melkweg Amsterdam - Fotocredits: DigiDaan - WIkimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

Goed nieuws voor fans van The Menzingers! De Amerikaanse band komt begin 2020 naar Nederland voor een show in de Melkweg.

The Menzingers naar Melkweg

The Menzingers komen naar Nederland! De Amerikaanse punkband geeft in 2020 een show in poppodium de Melkweg in Amsterdam, waar het in 2016 en 2018 al eerder optredens gaf. De rockers betreden op maandag 3 februari het podium van de Oude Zaal.

Concertkaarten

Tickets voor de show gaan op vrijdag 19 juli in de verkoop via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

‘Hello Exile’

Tegelijk met de aankondiging van de show maakte de band ook bekend dat het aankomend najaar een gloednieuw album uitbrengt! De nieuwe plaat, genaamd ‘Hello Exile’, verschijnt op 4 oktober. De groep trakteerde zijn fans op 15 juli alvast op een voorproefje van het album in de vorm van een nieuwe single: “Anna”.

YouTube player

 

Bron: Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.