Japanse metalband Loudness aankomende zomer naar Nederland

Geschreven door op 26 maart 2018 om 11:17
Loudness - Foto: Frank Schwichtenberg (Wikimedia Commons, CC BY-SA 3.0)

Loudness komt aankomende zomer naar Nederland! De Japanse heavymetalband brengt haar show in juli langs poppodia in Alkmaar en Hengelo.

Loudness aankomende zomer naar Nederland

Loudness-fans opgelet! De Japanse metalband komt terug naar Nederland! Ruim twee jaar na de laatste show die de rockers in Nederland speelden, keert de band weer terug. De Japanners reizen aankomende zomer naar Hengelo en Alkmaar.

Op donderdag 19 juli betreedt de band het podium van Metropool in Hengelo. Een dag later, op vrijdag 20 juli, is het Alkmaarse poppodium Victorie aan de beurt.

Concertkaarten

Tickets voor de shows zijn onder meer verkrijgbaar via de website van Ticketmaster, en/of de websites van de betreffende poppodia.

‘Rise To Glory’

De Japanse metalband draait al sinds 1981 in verschillende samenstellingen mee. De band rond frontman Akira Takasaki bracht sindsdien al tientallen albums uit, waarvan het in januari 2018 verschenen album ‘Rise To Glory’ voorlopig de laatste is.

Bron: Ticketmaster, Metropool

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.