Musical The Addams Family vanaf november 2018 in theater te zien

Geschreven door op 23 januari 2018 om 16:25
The Addams Family - Fotocredits: Eva Rinaldi - Wikimedia Commons (CC BY-SA 2.0)

Musicalfans opgelet! Vanaf november 2018 is de hitmusical The Addams Family voor het eerst te zien in Nederlandse theaters in Hengelo, Den Haag en Amsterdam.

The Addams Family naar Nederland

De macabere en humoristische musical komt naar Nederland! Onder meer Pia Douwes, Johnny Kraaijkamp, Tony Neef, Irene Kuipers en Marjolein Teepen zullen hun meest duistere kant laten zien in deze musical.

De try-outs van de voorstelling zijn in Schouwburg Hengelo, op 22, 23, 24 en 25 november 2018. Vervolgens is de show ook te zien in World Forum Theater in Den Haag, en daarna in RAI Amsterdam, tot maart 2019.

Het verhaal

The Addams Family is een satirische versie van het ideale Amerikaanse gezin, bekend van de gelijknamige tv-series, strips en films. De Addams zijn een rijke familie, die gek zijn op alles wat macaber en buitensporig is. De familie bestaat voor een deel uit monsters, maar is er zelf niet erg van bewust dat anderen hen angstaanjagend en vreemd vinden.

Wanneer dochter Wednesday verliefd wordt op een jongen uit een ‘normaal’ gezin en zijn familie op kennismakingsdiner wordt uitgenodigd door de familie Addams, zorgt dit voor zowel duistere, als verrassende en komische situaties.

Tickets

Tickets voor The Addams Family zijn onder andere verkrijgbaar via de website van Eventim. De kaarten gaan vanaf woensdag 24 januari, om 20:00 uur, in de verkoop.

 

Bron: Eventim

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Nieuws · The Addams Family Nieuws