Jacob Whitesides voor concert naar Melkweg Amsterdam

Geschreven door op 29 juni 2016 om 11:09

Jacob Whitesides komt naar Nederland! De Amerikaanse YouTubesensatie geeft een concert in de Melkweg in Amsterdam.

Jacob Whitesides concert

Jacob Whitesides komt naar Amsterdam! Op maandag 17 oktober staat de Amerikaanse zanger in de Oude Zaal van Paradiso.

UPDATE: het concert wordt verplaatst, maar we weten nog niet naar welke dag. De zanger laat dit in september weten. Stay tuned!

Jacob Whitesides tickets

De voorverkoop begint op vrijdag 1 juli om 10:00 uur. Tickets voor deze show zijn onder andere verkrijgbaar op de website van Ticketmaster. Er worden ook VIP tickets aangeboden op de website van de zanger. Deze bieden geen toegang tot de show.

‘Lovesick’

De YouTuber is pas 18 jaar maar heeft al veel bereikt. Zo heeft Whitesides al twee keer eerder opgetreden in Melkweg. Spotify USA kondigde in december aan dat Jacob een van ‘the next big artists to look out for in 2016‘ is. Hij heeft in 2012 meegedaan aan The X Factor maar is toen afgevallen. De Amerikaan werd al snel een ster op social media toen hij een aantal covers maakte van de hits van onder andere John Legend en John Mayer.

Zijn succes heeft hij vooral te danken aan zijn geweldige fanservice. Door goed te luisteren naar zijn fans, heeft de jonge zanger een sterke fanbase gekregen. Zo liet hij ze bijvoorbeeld de titel van zijn tweede EP bepalen, ‘A Piece Of Me’. Deze plaat kwam uit op Valentijnsdag. Dit jaar komt zijn nieuwe debuutalbum ‘Lovesick’ uit. Hieronder het gelijknamige nummer.

YouTube player

Bron: Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Concertaankondigingen · Nieuws