Lady Gaga en Tony Bennett werken samen aan jazz album

Geschreven door op 2 oktober 2012 om 10:36
Lady Gaga - Fotocredits: Adrian Thomson (Flickr (CC BY 2.0))

Jazz legende Tony Bennett gaat een samenwerking aan met niemand minder dan Lady Gaga. Het hing al een tijdje in de lucht, maar nu is het zeker dat de 2 samen een jazz-album gaan maken.

Lady-Gaga In een interview met het Amerikaanse muziekblad ‘Rolling Stone’ bevestigde Bennett de geruchten die al een tijdje op het internet rond gingen.

Gaga zou het initiatief hebben genomen voor het album, aldus Bennett: “Ze belde me vanuit Nieuw-Zeeland en zei: ik wil een jazzalbum met je maken. En ik zei: natuurlijk!. De meeste mensen weten het niet, maar ze is een fenomenale jazz-zangeres!”

Hij voegt er aan toe: ” Ze is een goede vriendin en ik heb respect voor haar creativiteit. Elke dag verandert ze, ze heeft zoveel ideeën en voert ze ook uit. Ze stopt er gewoon nooit mee. Ik noem haar de muzikale Picasso.”

Het is niet de eerste keer dat Tony Bennett en Lady Gaga een samenwerking aangaan. Vorig jaar namen ze samen het nummer ‘The Lady Is A Tramp’ op voor Bennets album ‘Duets II’.

Lady Gaga & Tony Bennett – The Lady Is A Tramp

Overzicht van Lady Gaga Nieuws
Overzicht van Tony Bennett Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Artiesten · Lady Gaga Nieuws · Nieuws · Tony Bennett Nieuws