Pink met de dood bedreigd

Geschreven door op 31 augustus 2012 om 15:48
Pink, P!nk - Fotocredits: Allison Bron: Flickr (CC BY-SA 2.0)

De Amerikaanse zangeres Pink is met de dood bedreigd door fans van Chris Brown na een grappige tweet over de zanger. Pink tweette: “Mocht ik op een dag playbacken hoop ik dat ik het net zo goed als hem doe.”

Na het optreden van Chris op de Billboard Music Awards afgelopen mei tweette de zangeres het geintje. Ze zegt dat ze het echt als een grap bedoelde en niks tegen de zanger heeft. “Het was een grap, het was niet dat ik bedoelde ‘Ik haat Chris Brown’ “, zegt ze in een reactie.

Ondanks dat kreeg ze verschillende berichtjes met onder andere de bedreiging “I will snatch you within an inch of your life”, zelf heeft ze ook geen idee wat de afzender daarmee bedoelde. “Er zijn zoveel haters in de wereld, zo veel verschrikkelijke mensen” aldus de ‘Who Knew’ zangeres.

Het is niet de eerste keer dat Pink bedreigende tweets naar haar hoofd geslingerd krijgt. Nadat bekend werd dat ze het nieuwe gezicht van cosmeticabedrijf ‘Covergirl’ zou worden kreeg ze het volgende bericht: “Jammer dat ze de trut niet van je gezicht af kunnen photoshoppen”. “Ze waren vast enorm trots op zichzelf toen ze het tweetten”, aldus de zangeres.

Pink – Who Knew

Overzicht van Pink Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nieuws · P!nk Nieuws