Top 5 YouTube videoclips met de meeste dislikes

Geschreven door op 13 september 2017 om 17:56
Justin Bieber - Fotocredits Kim Erlandsen (Wikimedia Commons) 2

Een zichzelf respecterende artiest wil natuurlijk zoveel mogelijk waardering voor zijn werk. Maar helaas, het publiek is soms meedogenloos. Deze artiesten weten daar alles van.

Top 5 YouTube videoclips met de meeste dislikes

Haters Gonna Hate. Je kunt het natuurlijk niet iedereen naar de zin maken. Maar wat als de videoclip waar je zo hard aan hebt gewerkt met de grond gelijk wordt gemaakt? Deze artiesten kregen wel heel veel dislikes op YouTube. Hun video staat in de top 5 YouTube videoclips met de meeste dislikes ever.

5. We can’t stop – Miley Cyrus

Het lijkt nog zo kort geleden, maar op 19 juni 2013 kwam de muziekvideo van ‘We Can’t Stop’ uit op Youtube. Deze kant van Miley hadden we nog niet eerder gezien. Voor het eerst was ze in haar videoclips te zien met een totaal ander imago. Niemand, zelfs haar familie herkende haar nog. Imiddels heeft Miley zichzelf weer teruggevonden. De popster komt 29 september 2017 met een nieuw album ‘Younger Now‘.

Deze video is bijna 800 miljoen keer bekeken en heeft 1,3 miljoen dislikes. Gelukkig heeft Miley nog steeds meer likes dan dislikes op deze video, want dat zijn er minstens 3 miljoen.

4. Wrecking Ball – Miley Cyrus

ook Miley’s shockerende clip van ‘Wrecking Ball’ staat in de beruchte top 5. Dankzij dit nummer en haar nieuwe imago verkreeg Miley destijds een hoop bekendheid. Zoveel zelfs, dat ze na de release van ‘Wrecking Ball’ pas echt wereldwijd doorbrak. In dit nummer zit de popster op een sloopkogel en zingt ze over haar relatie met Liam Hemsworth, die destijds uit was gegaan. Deze video is maar liefst 900 miljoen keer bekeken en kreeg zo’n 1,4 miljoen dislikes.

3. Gangnam Style – PSY

Je kent het vast wel dat dansje dat iedereen ineens in de club of op straat deed. We hebben het natuurlijk over Gangnam Style van de Zuid-Koreaanse PSY. De videoclip is inmiddels bijna 3 miljard keer bekeken.  Gelukkig heeft de video veel meer likes dan dislikes. De clip heeft namelijk 13 miljoen likes en 1,8 miljoen dislikes gescoord.

2. Friday – Rebecca Black

Op nummer twee staat het nummer van Rebecca Black, ‘Friday’. Dit nummer ontving slechts 700 duizend likes. Arme Rebecca. Daar staan maar liefst 2,8 miljoen dislikes tegenover. Rebecca heeft op de rest van haar nummers ook veel dislikes en haatreacties gekregen. Wat wij op zich ook wel een beetje begrijpen als we naar de teksten luisteren met de bijbehorende videoclips..

1. Baby – Justin Bieber

Met vlag en wimpel op nummer 1 van de Top 5 YouTube videos met de meeste dislikes staat niemand minder dan Justin Bieber met ‘Baby’. Bieber stond destijds nog aan het begin van zijn grote carrière. Dit nummer werd in 2009 uitgebracht en was dan ook zijn 3e videoclip. De track is maar liefst 1,7 miljard keer bekeken en heeft.. bereid je voor.. 8,2 miljoen dislikes!

Dat waren een hoop dislikes bij elkaar! Heb jij een van deze videoclips ooit disliked of vind je het onterecht?

Bron: Youtube

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Responsive Menu
Add more content here...