Thirty Seconds to Mars releast nieuwe single ‘Walk On Water’

Geschreven door op 22 augustus 2017 om 16:22
Thirty Seconds to Mars, 30 Seconds to Mars - Foto Amanda Hinault - (Flickr)

Thirty Seconds to Mars is terug! De band rond frontman Jared Leto bracht op 22 augustus haar nieuwe single ‘Walk On Water’ uit.

Thirty Seconds to Mars releast single ‘Walk On Water’

Goed nieuws voor fans van Thirty Seconds to Mars! De Amerikaanse band bracht op 22 augustus een nieuw nummer uit. De track ‘Walk On Water’ verscheen inclusief lyric video op YouTube. De band laat weten dat de beelden van de video allemaal op één dag gefilmd zijn tijdens de Amerikaanse feestdag 4th of July (Onafhankelijkheidsdag).

De nieuwe track is afkomstig van het opkomende nieuwe album van de band. De precieze releasedatum van de nieuwe plaat is nog niet bekend, maar als we de video van de nieuwe single mogen geloven duurt het niet lang meer! De bands laatste album, ‘Love Lust Faith + Dreams , stamt uit 2013.

Beluister de nieuwe single ‘Walk On Water’ nu!

Documentaire

Meer dan 10.000 mensen vanuit heel Amerika leverden beeldmateriaal voor de videoclip van de nieuwe single. De band laat weten dat slechts een klein deel van het beeldmateriaal is gebruikt. Het overige beeldmateriaal wordt gebruikt voor een documentaire die door frontman Jared Leto geregisseerd wordt.

Volgens de band schetst het geschoten beeldmateriaal een “schitterend, uitdagend en onvergetelijk” portret van de Verenigde Staten. De documentaire moet gelijktijdig met het nieuwe album verschijnen.

Bron: YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
30 Seconds To Mars Nieuws · Artiesten · Nieuws