Verrassingsoptreden Eloi Youssef tijdens show Thirty Seconds To Mars

Geschreven door op 21 maart 2018 om 11:50
Eloi Youssef van Kensington in Tivoli. 20 December 2012 Author: Miho (Wikimedia Commons, CC BY-SA 3.0)

Gisteravond trad de wereldberoemde band Thirty Seconds To Mars op in Ziggo Dome, Amsterdam. Om de show extra speciaal te maken trakteerde de band het publiek op een verrassingsoptreden met Eloi Youssef van Kensington. 

Thirty Seconds To Mars in Ziggo Dome

Gisteravond (20 maart) trad Thirty Seconds To Mars op in de Ziggo Dome van Amsterdam. De band van frontman Jared Leto, tevens beroemd acteur, verraste vriend en vijand met het optreden van Eloi Youssef. Samen zongen zij het nummer ‘Walk on Water’. De aanwezigen genoten van het speciale optreden, zoals via onderstaande tweet te zien is.

Eloi Youssef

Tegen 3FM bleef Youssef nuchter over zijn optreden.“We kregen een mailtje van het management of we zin hadden om liedje mee te doen,” stelt de 30-jarige zanger uit Utrecht. “We zitten nu toevallig in een beetje vrije periode, dus ik dacht: helemaal top, doen we gewoon.”

Nieuw Album

Dit jaar brengt Thirty Seconds To Mars hun nieuwe album uit. Op 6 april moet de plaat in de schappen van de winkels liggen. Om de fans alvast enthousiast te maken, brachten ze vorig jaar de single ‘Walk on Water’ al uit. Dit nummer zongen Youssef en Leto gisteravond dus samen.

YouTube player

Bron: 3FM.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.