Thirty Seconds To Mars naar NDSM-werf tijdens City Sounds 2019

Geschreven door op 11 februari 2019 om 10:36
Jared Leto (30 Seconds To Mars) - Foto: James Ackerley - (Bron: Wikimedia Commons) - Thirty seconds to mars

In augustus 2019 komt Thirty Seconds To Mars naar Nederland. De rockband geeft een concert op het NDSM-werf in Amsterdam.

Thirty Seconds To Mars naar Amsterdam

Goed nieuws voor fans van Thirty Seconds To Mars! De rockband komt op dinsdag 6 augustus 2019 naar Nederland voor een concert. De show vindt plaats op de Y-helling op het NDSM-werf te Amsterdam. Het concert maakt deel uit van de nieuwe openluchtconcertenreeks City Sounds. De rockband brak in 2005 door en bracht in 2018 zijn meest recente album ‘America‘ uit. Hierop staan hits als ‘Walk On Water‘ en ‘Dangerous Night‘.

Kaartverkoop

Tickets gaan op zaterdag 16 februari 2019 om 10:00 uur in de verkoop via de website van City Sounds en Eventim. Uitverkocht? Kijk hier.

City Sounds

In augustus 2019 vindt City Sounds plaats in Amsterdam. Op de zomeravonden vinden verschillende openluchtconcerten plaats op het Amsterdamse NDSM-werf. De overige namen voor de openluchtconcertenreeks worden later deze week bekendgemaakt.

 

Bron: City Sounds, Spotify

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.