Rapper 50 Cent vindt dat Jay-Z zich denigrerend gedraagt

Geschreven door op 18 januari 2018 om 14:18
50 Cent - Bron: Wikimedia Commons - Fotocredtis: ElRabosOMFG - (CC BY-SA 4.0)

50 Cent heeft zich weer eens negatief uitgelaten over collega rapper Jay-Z. Curtis Jackson, zoals de rapper echt heet, vindt dat Jay-Z doet alsof hij boven de jeugd staat.

50 Cent vindt dat Jay-Z connectie met jeugd is kwijtgeraakt

50 Cent is bepaald geen fan van de muziek van vakbroeder Jay-Z. In een gesprek met presentator Conan O’Brien geeft hij zijn ongezouten mening over het nieuwe werk van Jay-Z.

” Hij doet alsof hij boven hen staat. Hij doet nogal denigrerend”

50 vervolgt:

” Hip-hopcultuur is verbonden aan de cultuur van de jeugd. In zijn muziek is hij dat grotendeels kwijtgeraakt. Ik luister ernaar en denk: ‘Het is cool voor mij in mijn auto, ik luister er wel naar’. Maar de kinderen zie ik er niet naar luisteren.”

Aldus de 42-jarige rapper over het album ‘4:44‘ van zijn collega.

Curtis noemde de muziek van zijn collega eerder al ”geschikt voor de golfbaan”. Hij heeft Jay-Z nog niet gesproken over zijn opvattingen, ”Maar zo voel ik me er bij”, aldus Jackson.

Háblame Bajito

Het was een tijdje stil op muzikaal vlak rondom fifthy. Totdat de rapper in november 2017 een preview gaf van zijn nieuwe track met Jeremih. Deze track verscheen op donderdag 7 december. Inmiddels is de trackStill Thinking Im Nothing‘ al ruim 7 miljoen keer bekeken.

Een dag later, vrijdag 8 december, kwam er een andere track uit waarop de rapper ook was te horen. ‘Háblame Bajito‘, in samenwerking met de Amerikaanse zanger Austin Mahone en de Spaanse zanger Abraham Mateo, is nu al een echte hit met ruim 14 miljoen views.

 

Bronnen: NU, NME, YouTube, Bol.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
50 Cent Nieuws · Artiesten · Fun Content · Nieuws · Roddels