Dream Theater brengt ‘The Distance Over Time Tour’ naar AFAS Live

Geschreven door op 11 september 2019 om 11:33
Dream Theater (cropped) - Foto: Andreas Lawen, Fotandi (Wikimedia Commons, CC BY-SA 3.0)

Dream Theater komt terug naar AFAS Live! De Amerikaanse progmetalband staat in januari in de Amsterdamse concertzaal met zijn nieuwe ‘The Distance Over Time Tour’.

Dream Theater naar AFAS Live

Dream Theater keert begin 2020 terug in AFAS Live! De legendarische symfonische- en progressieve metalband geeft op zaterdag 11 januari een bijzondere show in het kader van ‘The Distance Over Time Tour’.

Tijdens het concert speelt de band zijn iconische album ‘Metropolis Part 2: Scenes From a Memory’ in zijn geheel, ter ere van het twintigjarig jubileum van de plaat. Daarnaast komen natuurlijk ook nummers van het nieuwe album ‘Distance Over Time’ voorbij, terwijl ook andere klassiekers uit het oeuvre van de band niet zullen ontbreken.

Concertkaarten

Tickets voor de avondvullende show gaan op woensdag 18 september in de verkoop en zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

 

Bron: AFAS Live, MOJO

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.