Laurence Jones kondigt vijde studioalbum ‘The Truth’ aan

Geschreven door op 8 december 2017 om 17:36
Laurence Jones - (Bron: YouTube)

Goed nieuws voor fans van Laurence Jones! De Britse singer-songwriter komt in maart 2018 met een nieuw album genaamd ‘The Truth’.

Laurence Jones – The Truth

Bluestalent Laurence Jones komt op vrijdag 9 maart 2018 met zijn nieuwste studioalbum ‘The Truth‘. De laatste week van april is Laurence weer in Nederland voor release tour van zijn nieuwe werk. De opvolger van ‘Temptation‘, ‘Blues Caravan‘, ‘What’s It Gonna Be‘ en ‘Take Me High‘, bevat in totaal tien songs die zijn opgenomen in de oude Sony Studio’s in Miami. De eerder uitgebrachte singles ‘Give Me Your Time‘ en ‘Keep Me Up At Night’ zijn afkomstig van het nieuwe album.

The Truth’ is in Amerika sinds afgelopen september al te koop, maar is in Europa nog niet verkrijgbaar. Jones legt uit: “Ik heb een contract getekend bij een Amerikaanse maatschappij dat eigendom is van Gregory Elias en er is besloten om het eerst daar uit te brengen.”

Tracklist The Truth

  1. Wat Would You Do
  2. Don’t You Let Me Go
  3. Hold Me Close
  4. Keep Me Up At Night
  5. Give Me Your Time
  6. The Truth
  7. Take Me
  8. Gone Away
  9. Can’t Go On Without You
  10. Never Good Enough

TIP: Fans die het album alvast willen reserveren kunnen dat doen via de website van de muzikant.

Voetbal Inside

De zanger was nog niet zo lang geleden nog te gast bij het tv-programma ‘Voetbal Inside‘. Onder begeleiding van Danny Vera en zijn band, gaf Laurence een spetterend optreden. Voetbalanalist en bluesliefhebber Johan Derksen bestempelde hem als het grootste bluestalent van dit moment.

Op 9 juni 2018 staat de talentvolle Laurence op het Holland International Blues Festival in Grolloo. Eerder speelde hij al op het North Sea Jazz Festival (2016) en Bospop (2017).

Bron: BluesMagazine, Instagram, Laurencejonesmusic.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.