Reminder: Coldplay kaartverkoop start vrijdag

Geschreven door op 26 november 2015 om 11:37
Coldplay - Foto Newsdog.today (Wikimedia Commons)

Morgen gaat het concert van Coldplay in de voorverkoop. Om 10.00 uur start morgen de kaartverkoop.

Coldplay concert

UPDATE: Beide concerten van Coldplay zijn inmiddels uitverkocht.

Coldplay geeft op 23 juni 2016 een concert in de Amsterdam Arena. Het optreden is onderdeel van de stadiontour die de populaire band komend jaar volgt. Centraal staat hierbij het komende album A Head Full Of Dreams. Wil je geen kaartje(s) mislopen? Zorg dan dat je voldoet aan onderstaande tips!

Tips voor tickets

Afgaande op social media is er veel belangstelling naar Coldplay concertkaarten. Morgen 27 november start de kaartverkoop om 10.00 uur via Ticketmaster. Zit jij dan startklaar?

  • Zorg ervoor dat je een account hebt aangemaakt voor de desbetreffende ticketverkoper. Hierdoor kun je sneller een bestelling afronden, waardoor je niet in problemen komt met de betalingstijdslimiet.
  • Ticketmaster werkt met een zogenaamde ‘wachtruimte’. Dit houdt in dat iedere bezoeker een willekeurige plek in de wachtrij toegekend krijgt. Heel vroeg naar de site gaan, zal volgens Ticketmaster dus geen verschil maken. Wel is het belangrijk dat je de wachtrij niet sluit of de pagina ververst.
  • Zorg ook voor een stabiele internetverbinding.
  • Je kunt je kans vergroten door met meerdere personen de ticketsite te bezoeken. Houd dan wel goed contact met elkaar, voordat er dubbel besteld wordt.
  • Kies van te voren je favoriete plek. Op de site van de kaartverkoper is altijd een overzicht met staan- en zitvakken te vinden. Eenmaal binnen op de bestelpagina, dan is snelheid key. Doorgaans zijn staanplaatsen bovenaan het pop-up lijstje te vinden.
  • Heb je bank- en betaalzaken op orde. Het bestellen van tickets gaat gepaard met een tijdslimiet, dus houd accountgegevens, bankpasjes en dergelijke bij de hand.

A Head Full Of Dreams

De nieuwe tour van Coldplay staat in het teken van A Head Full Of Dreams. Een album dat op 4 december uitkomt en samenwerking kent met onder meer Noel Gallagher en Beyoncé. Wil jij dit zevende, en misschien wel laatste, studioalbum dat de Britse band uitbrengt op de releasedatum in huis hebben? Reserveer hem dan alvast vooruit via Bol.com.

 

Veel succes met de tickets!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Niel Verstegen

Voorliefde voor rock, van Ac/dc tot Zeppelin.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.