Fear Factory betrokken bij verkeersongeluk

Geschreven door op 26 november 2015 om 11:06

De Amerikaanse heavy metal band Fear Factory is betrokken geraakt bij een verkeersongeluk. Er is uiteindelijk niemand gewond geraakt.

Fear Factory ongeluk

Het gaat de laatste tijd niet zo lekker met bands en tourbussen. Zo raakte eerder deze maand The Ghost Inside betrokken bij een verkeersongeluk. Nu is de Amerikaanse band Fear Factory aan de beurt. Bij het ongeluk raakte uiteindelijk niemand gewond, maar de bus is ernstig beschadigd. Op Facebook plaatste de band het volgende:

“We hebben net Aschaffenburg verlaten in Duitsland en waren onderweg naar Munich toen we een verkeersongeluk kregen. Iedereen is in orde, we zijn wel flink geschrokken. En het feit dat het om half 5 ’s ochtends aan het sneeuwen is helpt niet echt!”

De voorruit van de bus is compleet uit elkaar gespat en de bumper aan de passagierskant is misvormd. De band heeft geluk gehad: het had vele malen erger kunnen zijn. Inmiddels heeft de band bekendgemaakt dat hun vervoersbedrijf een nieuwe bus heeft geregeld zodat de band kan blijven touren. Er wordt verwacht dat Fear Factory over een week weer in hun eigen tourbus kan zitten na een reparatie.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · · · ·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Fear Factory Nieuws · Nieuws