Zanger Max Meser overtuigt in Paradiso Amsterdam

Geschreven door op 22 december 2017 om 15:59
Max Meser - Laura Rosierse (artiesten Nieuws)

Op donderdagavond 21 december gaf de singer-songwriter Max Meser een concert in een bomvol Paradiso in Amsterdam. Artiesten Nieuws was erbij en doet verslag!

Max Meser in een bomvol Paradiso

Het is een mistige donderdagavond en op deze avond barst Paradiso Amsterdam bijna uit haar voegen van het talent. Twee concerten in de kleine zaal en een uitverkochte grote zaal. Artiesten Nieuws besloot een kijkje te nemen in de kleine zaal bij het optreden van Max Meser. We schreven eerder al over zijn nieuwe album, dat moesten we nu live eens beleven.

Verbetering, vermaak en luid publiek

De vierkoppige sixties popband, bestaande uit jonge twintigers, komt strak in pak oplopen en speelt een nog strakkere set weg. Duidelijk een stuk beter op elkaar ingespeeld dan een jaar eerder, en met brede grijnzen op alle vier de gezichten.

Drumster Gini Cameron vermaakt het publiek met haar enthousiaste bewegingen en sprekende gezichtsuitdrukkingen. Zanger Max Meser komt later op de avond pas echt los. Hij krijgt het zelfs voor elkaar twee akoestische nummers te spelen voor een kleine tweehonderd man. Je moet het maar durven als je voor mensen staat die het moeilijk vinden hun mond dicht te houden tijdens een concert.

Mooie afsluiting

Heerlijk, herkenbare en meezingbare liedjes passeren de revue. Gelukkig weten de eerste vier rijen mensen wél hoe ze hun mond moeten houden en in de muziek op moeten gaan. Band en publiek genieten, en zo sluit Max de tour succesvol af in het altijd prachtige Paradiso Amsterdam.

Toekomstplannen

We spraken hem kort na de show en vroegen hem naar zijn toekomstplannen. ‘Allereerst ga ik kerst vieren bij mijn familie in Catalonië, in januari en februari gaan we door Europa touren met The Strypes en we gaan nieuwe demo’s opnemen voor de komende single!’ Alsof het allemaal niets is. We wensen Max, Gini, Mano en Isaac in ieder geval een fijne Kerstmis en een voorspoedig nieuw jaar!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Reports en Reviews