The Ghost Inside betrokken bij ernstig verkeersongeluk

Geschreven door op 20 november 2015 om 10:46

Amerikaanse metalcore band The Ghost Inside is betrokken geraakt bij een ernstig verkeersongeluk. Er zijn twee mensen overleden.

The Ghost Inside

De uit Los Angeles afkomstige metalcore band The Ghost Inside is betrokken geraakt bij een ernstig verkeersongeluk. Een aantal bandleden zijn in orde, maar de chauffeur heeft het ongeluk niet overleeft. Ook een andere persoon die erbij betrokken was is overleden. Drummer Andrew Tkaczyk is ernstig gewond geraakt en ligt momenteel in het ziekenhuis met meerdere botbreuken en hoofdletsel. Ook met een ander bandlid gaat het momenteel niet goed. De tourbus van de band kwam in botsing met een vrachtwagen.

De nasleep van het ernstige ongeluk.

GoFundMe

De band heeft inmiddels een GoFundMe actie opgestart. De twee bandleden die in het ziekenhuis liggen zijn vervoerd met een traumahelikopter, wat in de Verenigde Staten erg veel geld kost. De chauffeur van de tourbus is een vader en de band hoopt op deze manier de meeste begrafeniskosten te kunnen dekken.

Hier is de link naar de GoFundMe pagina. Mocht je de band willen helpen met het dekken van alle kosten in deze zware tijden, dan kan je dat daar doen.

Wij wensen alle betrokkenen bij het ongeluk en de nabestaanden heel veel sterkte toe!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · ·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · The Ghost Inside Nieuws
Responsive Menu
Add more content here...