Spelers van Bloedverwanten laten vakmanschap zien!

Geschreven door op 20 november 2015 om 0:25
Logo Artiesten Nieuws - Wit Vierkant (ArtiestenNieuws)

Na drie seizoenen op televisie staan vier spelers van de serie Bloedverwanten nu samen op het toneel. Artiestennieuws heeft het op 18 november mogen aanschouwen en we kunnen u vertellen: ze spelen net zo fantastisch als op tv.

Bloedverwanten is een serie waarin familie de Winter de hoofdrol speelt. Dat de familie het soms anders doet dan andere families is wel duidelijk. Zo duiken half-zus en half-broer samen het bed in, krijgt de vader in de familie te maken met vervelende exen waarvan één zijn bedrijf wil ruïneren en zijn liefdes en banden nooit wat ze denken dat ze zijn. Na drie seizoenen maakte de serie bekend dat er helaas geen vierde seizoen meer zal komen.

Bloedverwanten in het theater

Gelukkig zijn we nog niet van ze af! Anton Zwager (gespeeld door Derek de Lint), Esther de Winter (gespeeld door Henriette Tol), Iris Sarid-Zwager (gespeeld door Saskia Temmink) en Fien Zwager-Berkhout (gespeeld door Tanja Jess) geven de mensen een kans om hen live te bewonderen op het podium. De voorstelling speelt zich af in een vakantiehuisje aan het strand. Anton heeft besloten een roman te gaan schrijven en heeft zich daarom terug getrokken in het huisje. Echter, het alleen in stilte werken duurt niet lang. Iris, Fien en Esther komen hem om de beurt bezoeken met ieder zo hun eigen redenen. Dit resulteert in hilarische maar ook confronteerde situaties. Erg vermakelijk om naar te kijken.

Vakmanschap

Het spel van de spelers is werkelijk de kracht van het stuk. Ze bewegen zich alle vier ontzettend vrij over het podium, alsof het publiek er niet zit. Dat maakt het ook dat het publiek zich helemaal laat meevoeren in het verhaal. Derek, Henriette, Saskia en Tanja zijn dan ook alle vier zeer ervaren spelers. Derek de Lint kun je kennen van o.a. de film Soldaat van Oranje, de film De Aanslag of zijn rol van Dr. Rossi in Gooische vrouwen. Henriette Tol is voornamelijk bekend door haar rol als Conny de Graaf in Westenwind. Ze is eveneens bekend van haar rol in Keyzer & De Boer Advocaten. Saskia Temmink maakte o.a. deel uit van de theatergroepen Hollandia, Carrousel, Orkater en Toneelgroep Amsterdam. Tanja Jess brak door met haar rol in de serie Goede Tijden Slechte Tijden. Daarna speelde ze in vele Nederlandse films en series.

Waarom moet je dit toneelstuk zien?

De spelers maken het verhaal zo natuurlijk dat je helemaal meegevoerd wordt in het verhaal. Dit is je kans om topactrices en een topacteur aan het werk te zien. Die kans krijg je waarschijnlijk niet snel weer!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.