VIP bij je favoriete artiest? Dat doe je zo!

Geschreven door op 16 februari 2017 om 13:34
ATEEZ, Better Oblivion Community Center, the weight band, joost, airways, banner., concert, publiek, vip, favoriete artiest, Crowd - (Bron: Stockfoto Pexels)

Ken jij het probleem dat je niets kan zien bij een concert? De Britse Adam Boyd had hier ook last van, maar dan ga je toch gewoon VIP?!

Adam Boyd verandert Wikipedia pagina favoriete artiest

De Britse Adam Boyd was aanwezig bij het concert van The Sherlocks. Een klein minpuntje was dat hij helemaal niets kon zien. De jongen bedacht een creatieve oplossing, maar hij had nooit gedacht dat het echt zou lukken. Wat heeft hij dan gedaan? De Wikipedia pagina van The Sherlocks aanpassen. Op de pagina had Adam geschreven dat hij de neef is van zanger Kiaran Crook.

Goed geluk?

De jongen ging naar de bewaking van de vipruimte en liet de Wikipedia pagina zien. Boyd mocht meteen doorlopen.

“Ik heb enorm veel geluk gehad, of ben een goedgelovige uitsmijter tegengekomen. De vipruimte was niet helemaal wat ik verwacht had. Al die fotografen die rondrenden. Te hectisch.”

Na een tijdje ging de jongen terug naar beneden, waar zijn vrienden stonden. Adam deelde het verhaal op zijn Facebook en bracht veel mensen op ideeën. Wat denk jij? Was de bewaker echt zo goedgelovig of vond hij het creatieve idee van Adam gewoon de moeite waard?

Ook proberen

Heb jij geen kaarten kunnen krijgen voor John Mayer, Céline Dion of een ander uitverkocht concert? Misschien moet je eens proberen de Wikipedia pagina van de artiest aan te passen. Wij kunnen helaas niet garanderen dat het ook werkt. Nu het verhaal het hele internet over gaat is er een kans dat de bewakers je creatieve verhaaltjes niet meer geloven. Maar het was wel een goed idee van Adam!

Bron: Linda Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Fun Content · Nieuws · Viral