Skunk Anansie kondigt nieuw album en tour aan

Geschreven door op 19 oktober 2015 om 13:11

De legendarische rockband Skunk Anansie heeft zojuist een nieuw album aangekondigd. Ook zijn hierbij gelijk alle tourdata voor volgend jaar gepubliceerd.

De Britse rockers, onder leiding van charismatisch frontvrouw Skin, touren volgend jaar door Europa ter support van hun nieuwe album. De nieuwe plaat Anarchytecture komt uit op 15 januari 2016. De band komt met de Anarchytecture Tour ook naar Nederland: ze staan op maandag 8 februari 2016 in Paradiso Amsterdam. Bekijk hieronder het totaaloverzicht van alle tourdata.SA

Details nieuwe Skunk Anansie album

Eerder deze maand plaatste de band informatie over het nieuwe album. Het album zou volgens de band een wat ‘heftigere’ sound krijgen, maar dit corrigeerden ze later op hun Facebookpagina. De albums Wonderlustre en Black Traffic zijn de twee meest recente platen van de band. De twee albums hebben een poprock-achtige sound, terwijl de eerdere werken van Skunk Anansie meer rock en metal georiënteerd zijn. Er is voor de nieuwe plaat nog geen releasedatum aangekondigd.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·