Skunk Anansie viert vijfentwintigjarig jubileum in Paradiso Amsterdam

Geschreven door op 1 juli 2019 om 11:39
Skunk Anansie - Foto: Alterna2 | Flickr (CC BY 2.0)

Skunk Anansie komt terug naar Nederland voor een exclusief jubileumconcert! In september 2019 treedt de Britse formatie op in poppodium Paradiso te Amsterdam.

Skunk Anansie in Paradiso

In het najaar van 2019 maken de rockers van Skunk Anansie voor de vijfde keer hun opwachting in Paradiso te Amsterdam! Op vrijdag 6 september 2019 geeft de Britse band een exclusieve Nederlandse show. Deze staat in het teken van het vijfentwintigjarig jubileum van de groep. Om deze speciale gelegenheid te vieren wisselt het viertal deze avond recent werk af met klassiekers als ‘Weak’, ‘Hedonism’ en ‘Secretly’.

Tickets

Kaarten voor het concert zijn per direct te verkrijgen. De verkoop verloopt via de website van het poppodium. Uitverkocht? Kijk dan eens hier.

Emotionele rocksongs

De Londense rockband groeide in de jaren negentig uit tot één van de meest invloedrijke alternatieve formaties. De groep onder leiding van zangeres Skin staat bekend om emotionele rocksongs als ‘Weak’ en ‘Hedonism’. De Britten hebben sinds de oprichting in 1994 bewezen veelzijdig te zijn. Dit door middel van meerdere succesvolle albums, waaronder Paranoid & Sunburnt, Stoosh en Post Orgasmic Chill’. In 2016 verscheen de meest recente plaat van het viertal, ‘Anarchytecture’. Daarnaast bracht de band onlangs een live-album uit om het vijfentwintigjarig jubileum te vieren.

Alvast in de stemming komen voor de show in september? Beluister hier de hit ‘Hedonism’:

YouTube player

 

Bronnen: Paradiso, Twitter, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.