YouTube-ster Miranda Sings dit najaar naar RAI Theater Amsterdam

Geschreven door op 3 maart 2017 om 10:48
Miranda Sings (WikiMedia commons)

YouTube-ster Miranda Sings komt naar Nederland! De Amerikaanse comédienne staat op 21 september in het Amsterdamse RAI Theater.

Miranda Sings… You’re Welcome

De Amerikaanse comédienne Miranda Sings komt naar Nederland! Het typetje van YouTuber Colleen Ballinger heeft al vele succesvolle stand-up shows over de hele wereld achter de rug. In 2015 stond de online video-sensatie al eerder in Nederland. Nu komt ze dus terug voor een show in RAI Theater Amsterdam! De show is onderdeel van haar ‘Miranda Sings… You’re Welcome’-tour.

Tickets

Kaarten voor de comedy-show gaan op 3 maart om 16:00 uur in de verkoop. Deze zijn verkrijgbaar via de volgende verkoopkanalen:

Primair:

Kaarten

Secundair:

Kaarten

Viral hit

In 2009 startte YouTuber Colleen Ballinger het typetje als inside joke. Met de video’s dreef Ballinger de spot met volgens haar ongetalenteerde mensen. Deze video’s gingen viral waarna de comédienne een enorme achterban heeft opgebouwd. Op haar YouTube kanaal heeft Ballinger inmiddels ruim 1,2 miljard views en 7,6 miljoen abonnees! In de video’s laat Miranda op humoristische wijze haar zang en dans “skills” zien.

Bron: RAI

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.