Glen Hansard voor concert naar Amsterdam

Geschreven door op 27 juni 2016 om 11:48

De Ierse singer-songwriter Glen Hansard komt naar Nederland! De folk-artiest bezoekt in november Amsterdam voor twee intieme concerten!

Glen Hansard

Matthew Straubmuller – flickr

Glen Hansard concert

De carrière van Glen Hansard gaat hard. Niet alleen met The Frames, maar ook solo. Zeker solo! De Ier heeft erg veel succes met zijn gitaar, en het succes brengt hem ook in Nederland. Om precies te zijn, in theater Carré in Amsterdam, op dinsdag 22 november.

UPDATE: Hansard geeft ook op maandag 21 november een optreden in Carré! De kaartverkoop is reeds gestart.

Glen Hansard kaarten

Tickets voor het optreden zijn onder andere te koop via Ticketmaster. De kaartverkoop start op vrijdag 1 juli om 10:00.

Van alle markten thuis

De carrière van Hansard gaat alle kanten op. Op dertienjarige leeftijd stopte de kleine Glen met school om zich op muziek te richten. Eerst op straat, daarna met The Frames. Maar dat was niet genoeg. Hij begon ook met acteren. En dat was een goed idee.

In de film Once speelde Hansard een straatmuzikant. En hoe. Het nummer Falling Slowly, welke hij in de film speelde, bezorgde hem een Oscar en maakte hem wereldberoemd. Sindsdien probeert hij vier jongleerballen hoog te houden, want hij speelt in nóg een band, en is dus ook solo actief.

Waarschijnlijk speelt hij om deze reden op het podium heerlijk rustgevende folk. Hansards muziek is de ultieme manier om lekker tot rust te komen en even de zorgen achter je te laten.

 

YouTube player

Bron: theater Carré

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.