Glen Hansard in maart 2019 naar Carré Amsterdam

Geschreven door op 16 oktober 2018 om 15:03
Glen Hansard - Fotocredits Matthew Staubmuller - CC Flickr (CC BY 2.0)

Glen Hansard komt naar Nederland! De singer-songwriter brengt zijn brede repertoire in maart 2019 naar het Koninklijk Theater Carré.

Glen Hansard naar Carré

Glen Hansard geeft op donderdag 7 maart een concert in het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Gewapend met zijn gitaar speelt hij nummers uit zijn grote collectie hits. De singer-songwriter is vooral bekend van de track ‘Falling Slowly’, die bijna vijftig miljoen keer is gestreamd op Spotify. In februari 2018 gaf de zanger ook al een show in Nederland.

Kaartverkoop

Kaarten voor het concert zijn op donderdag 18 oktober 2018 vanaf 10:00 uur verkrijgbaar via Ticketmaster.

Glen Hansard

Op 13-jarige leeftijd pakte de Ier zijn spullen om verder te gaan in de muziekwereld. Met zijn gitaar dwaalde het jongetje over de straten van Dublin, waar hij kleine straatoptredens gaf. De zanger verkreeg meer bekendheid als frontman van de band ‘The Frames’ en lid van het duo ‘The Swell Season’. Ook solo boekt de zanger succes. Zo heeft Glen al drie albums op zijn naam staan, waarvan ‘Between Two Shores‘ uit januari 2018 het meest recent is.

 

Bron: Mojo, Glen Hansard

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.