Andrew Combs in 2019 naar Den Haag, Amsterdam en Groningen

Geschreven door op 16 oktober 2018 om 12:24
Andrew Combs - Fotocredits: Ciell - Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

Begin 2019 komt Andrew Combs terug naar Nederland. De singer-songwriter staat in januari en februari in Den Haag, Amsterdam en Groningen.

Andrew Combs naar Nederland

Andrew Combs komt naar Nederland! Op donderdag 10 januari 2019 speelt de countryzanger in Paard in Den Haag. Een dag later staat hij op het podium van de Amsterdamse Paradiso. De concertreeks in Nederland wordt in het Der Aa-theater in Groningen op zaterdag 2 februari 2019 afgesloten. Charlie Whitten is tijdens deze shows het voorprogramma.

Kaartverkoop

Tickets voor de concertreeks zijn verkrijgbaar via de sites van de desbetreffende zalen en Ticketmaster. De kaartverkoop is per direct van start gegaan. Uitverkocht? Kijk hier.

Andrew Combs

De zanger is van Dallas, Texas verhuisd naar de stad van de countrymuziek: Nashville. In 2012 debuteerde de Amerikaan met een album vol countrynummers. Bij elk album werd de sound van countrymuziek minder en begon pop een grotere rol te spelen. Met het album ‘Canyons Of My Mind‘, dat in 2017 uitkwam, laat hij dit duidelijk horen. Zijn laatste release is de EP 5 Covers & A Song‘, die in juli 2018 uitkwam. Deze verzameling bestaat uit vijf nummers van anderen die hem dierbaar zijn en een eigen track: ‘Expectations‘.

Beluister hier de nieuwste plaat:

 

Bronnen: Andrew Combs, Paard, Paradiso, De Oosterpoort

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.