Ayreon voegt extra 013-show toe in september

Geschreven door op 23 november 2016 om 17:01

Er komt op 17 september 2017 een extra show van Ayreon in 013. De eerste twee shows lopen tijdens de fan presale al zó goed, dat er nu een derde bijkomt.

Ayreon extra concert

De twee concerten van Ayreon in 013 op 15 en 16 september werden eerder deze week aangekondigd. Hoewel de officiële voorverkoop van de shows eigenlijk pas 24 november begint, liep de speciale fan presale zo goed dat het concert van 16 september al uitverkocht is. Nu is dus een derde show aan de exclusieve reeks van Ayreon Universe toegevoegd.

Ayreon kaarten

Kaarten voor het extra concert op 17 september en het concert van 15 september gaan op donderdag 24 november om 10:00 uur in de reguliere voorverkoop. De show van 16 september is dus al uitverkocht. Tickets zijn verkrijgbaar via de volgende verkoopkanalen:

Primair:

Ticketmaster (15 & 17 september) (vanaf 24-11 beschikbaar)

Secundair:

Topticketshop (alle data beschikbaar)

Universe

De concerten op 15 en 16 september 2017 zijn niet zomaar liveshows van Ayreon! Het brein achter het muziekproject, Arjen Lucassen, brengt de originele vocalisten van de albums samen met hem op het podium in deze twee exclusieve concerten. Floor Jansen, Russell Allen, Damian Wilson, Hansi Kürsch, Tommy Karevik, Marco Hietala, Jonas Renkse, Anneke van Giersbergen en andere bekenden uit de Ayreonuniversum brengen dan speciaal voor Ayreon Universe een bezoekje aan 013.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.