Harry Styles brengt eindelijk debuut soloalbum uit!

Geschreven door op 12 mei 2017 om 15:14
Harry Styles (One Direction) - Foto: Eva Rinaldi- Bron: Flickr (CC BY-SA 2.0)

Harry Styles fans opgelet: na lang wachten is het eindelijk zo ver! Op 12 mei bracht het voormalig One Direction-lid zijn gelijknamige debuutalbum ‘Harry Styles’ uit! 

Debuutalbum Harry Styles

Eindelijk is het zover! Het debuutalbum van de enige echte Harry Styles staat online. Het album bevat 10 tracks, waaronder het bekende nummer ‘Sign of the times’. Op Twitter plaatste de popster een tweet op het moment dat het album te beluisteren was.

Beluister het album

Het album is natuurlijk niet enkel beschikbaar op iTunes, de bijzondere nummers zijn ook te beluisteren via Spotify. Beluister hieronder de 10 tracks van Harry zijn debuutalbum!

‘Two Ghosts’

Toen op 10 mei de trailer van de minidocu ‘Behind The Album’ online kwam te staan, ontstond een groot gerucht! Fans denken dat het nummer ‘Two Ghosts‘ is geschreven voor Taylor Swift. Tijdens de trailer zijn kort de volgende lyrics in beeld te zien:

“Same lips red, same eyes blue. Same white shirt, couple more tattoos”

De tekst zou naar verluid gaan over de relatie die de twee popsterren in 2012 hadden. Taylor staat bekend om het dragen van rode lippenstift en Harry wordt vaak gespot in een wit t-shirt.

De tekst “The fridge light washes this room white. Moon dances over your good side. This was all we used to need”, doet die-hard Taylor Swift fans denken aan het nummer All Too Well‘ dat de zangeres in 2012 uitbracht.

‘Behind The Album’ documentaire

Op maandag 15 mei brengt Harry zijn ‘Behind The Album’ documentaire uit. Deze minidocu is alleen beschikbaar via Apple Music.

Bron: Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.