Danny Vera op theatertour door Nederland

Geschreven door op 24 mei 2016 om 11:55

Samen met zijn band reist Danny Vera in 2017 langs de mooiste theaters van Nederland. Zijn ‘Between the Dark & Daylight‘ theatertour loopt vanaf januari tot en met 15 april 2017.

Danny Vera theatertour

De sympathieke Danny Vera gaat ook in 2017 terug naar het Nederlandse theater. Vanaf januari tot en met april staat de zanger op de planken met een kakelverse theatertour.

Between the Dark & Daylight

Zijn ‘Between the Dark & Daylight‘ 2017 theatertour is het vervolg op de succesvolle ‘The New Black & White’ theatertour.

Het belooft een bijzondere avond te worden. Danny trakteert de bezoeker onder andere op hilarische anekdotes en ontroerende verhalen. Natuurlijk komt ook een greep uit het veelzijdige repertoire van de zanger voorbij. Naast zijn eigen muziek, zal de artiest ook nummers spelen van de grote artiesten die hem altijd hebben geïnspireerd.

Concertkaarten

Tickets voor de theatertour zijn online verkrijgbaar via NTK en de websites van de theaters. Kijk hier voor een complete speellijst van ‘Between the Dark & Daylight’.

Prachtige cover!

Bekijk hier een video van een prachtige cover van Danny tijdens de radioshow van Giel bij 3FM. Wat een talent!

YouTube player

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.