Spin gebruikt Katie Melua’s oor als onderkomen

Geschreven door op 3 november 2014 om 14:27
Katie Melua - Fotocredits: Livepict.com (Wikimedia CC BY-SA 3.0)

Het zou je maar gebeuren dat een spin in je oor kruipt en de locatie een week lang als onderkomen gebruikt. Het overkwam de Britse muzikante Katie Melua. 

Katie Melua werd naar eigen zeggen al een week geplaagd door een vreemde ruis in haar oor. Bang dat de ruis beginnende gehoorproblemen aan kon duiden, besloot ze daarop om naar een dokter te gaan. Daar wachtte haar echter een verrassing.

De dokter vond een kleine spin, die zich in haar oor genesteld had. Volgens de Britse zangeres, die ironisch gezien een single heeft uitgebracht met de naam Spider’s Web, moet de spin in haar oor zijn gekomen via een paar oortelefoontjes.


“Ik gebruikte een paar oude in-ear-oortelefoontjes om het geluid van een vlucht te dempen. De kleine spin moet daarin hebben gezeten, waarna hij besloot zich in mijn oor te nestelen en daar een week lang te verblijven.”

Nòg opmerkelijker is wellicht het feit dat de spin nog altijd in leven was toen de dokter het diertje met een mini-stofzuigertje verwijderde. Volgens de medische specialist was het een unicum dat het dier niet dood was, aangezien hij spinnen tot dat moment eigenlijk alleen maar in dode vorm in iemand’s oor aangetroffen had. Katie Melua vatte het incident goed op, voornamelijk omdat ze alleen maar blij was dat ze niet doof werd. Ze kreeg de spin in een buisje mee, waarop ze het diertje in haar tuin vrij liet.

Katie Melua

Katie Melua

Katie Melua is een Britse zangeres en muzikante met Georgische ‘roots’, het land waar ze opgroeide. In Nederland is ze redelijk succesvol geweest, door met haar eerste twee albums de nummer 1-positie in te nemen. Haar tweede album Piece by Piece en haar derde album Pictures bleven respectievelijk elf en vier weken op nummer 1 staan. Daarnaast werden ze bekroond tot de beste verkopende albums uit 2005 (Piece by Piece) en 2007 (Pictures).

YouTube player

 

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Katie Melua Nieuws · Nieuws