O Rappa voor concert naar Melkweg Amsterdam

Geschreven door op 1 maart 2016 om 11:49

De Grammy genomineerde reggae/rockband O Rappa komt voor een concert naar Melkweg Amsterdam!

O Rappa in Melkweg

De voor meerdere Grammy’s genomineerde reggae/rockband O Rappa komt naar Nederland! De Braziliaanse band geeft een concert in Melkweg Amsterdam op woensdag 17 augustus.

Het concert vindt plaats in zaal The Max en begint om 19:30 ’s avonds. Kaarten voor het concert zijn reeds in de verkoop gegaan en kan je verkrijgen via de website van Ticketmaster.

Problemen in Brazilië

O Rappa bestaat inmiddels meer dan twintig jaar en is een van de grootste acts in Brazilië. De bandleden zijn erg sociaal bewogen artiesten, die kritisch zijn ten aanzien de ontwikkelingen in hun land. Met hun muziek proberen ze aandacht te krijgen voor de problemen in hun land, zoals de systematische uitsluiting van jongeren, vooroordelen ten aanzien van mensen uit achterstandswijken en toenemend geweld.

In 2013 bracht de band voor het laatst een studioalbum uit. Nunca Tem Fim… (vertaald Never Ends…) kwam uit op 15 augustus dat jaar en is uitgebracht via Warner Music. In 2014 werd het album genomineerd voor de Latin Grammy for Best Brazilian Rock Album.

 

Bron: Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.