Kate Bush brengt binnenkort livealbum ‘Before the Dawn’ uit

Geschreven door op 21 november 2016 om 12:11
Albumcover: Kate Bush - Before the Dawn

Kate Bush brengt op binnenkort een nieuw livealbum uit! Op 25 november is de release van ‘Before the Dawn’: een verzameling liveopnames van de Engelse zangeres uit 2014.

Kate Bush livealbum: ‘Before the Dawn’

Op vrijdag 25 november gaat Before the Dawn, het tweede livealbum van de zangeres, officieel in de verkoop. Het album bestaat in totaal uit drie discs/vier vinylplaten met maar liefst 29 verschillende nummers. De liedjes werden in 2014 opgenomen in het Hammersmith Apollo-theater in Londen tijdens de Before the Dawn-concertreeks van de Engelse artieste.

Kate Bush Before the Dawn

Kate Bush: ‘Before the Dawn’ albumcover – Fish People/Concord Records

Liveartiest bij uitzondering

De Before the Dawn-concertreeks was de eerste reeks liveshows van Bush sinds 1979. In de 35 jaar die ertussen zaten verscheen de inmiddels 58-jarige zangeres alleen af en toe op het podium als gast bij een aantal collega-artiesten en bij diverse benefietshows.

De optredens van twee jaar geleden in Londen waren dus een uitzonderlijke gelegenheid en een unieke kans voor de fans van Kate Bush om haar een keer live te zien. Voor iedereen die er niet bij kon zijn, biedt Before the Dawn nu een schitterend alternatief; het livealbum belooft dan ook een echt collector’s item te worden.

Kijk jij ook al uit naar de release van deze prachtige verzameling livenummers? ‘Before the Dawn’ is op diverse plekken al te reserveren!:

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.