Tinashe geeft concert in Paradiso Amsterdam

Geschreven door op 12 januari 2016 om 11:21

Amerikaanse pop en R&B zangeres Tinashe komt dit jaar nog naar Paradiso in Amsterdam! Er is ook een Meet&Greet mogelijk met de zangeres!

Tinashe tickets

De Amerikaanse pop en R&B zangeres Tinashe komt naar Paradiso in Amsterdam! De zangeres geeft een concert op zaterdag 7 mei en er zijn meerdere ‘Packages’ beschikbaar voor de échte fans. Zo kan je een Early Acces Package kopen zodat je eerder de zaal in mag, of een Meet & Greet Package zodat je de zangeres na het concert kan ontmoeten!

De tickets voor dit concert gaan op aanstaande vrijdag 15 januari in de verkoop!

The Stunners

Tinashe begon haar carrière als lid van meidenband ‘The Stunners’. Na het stoppen van The Stunners in 2011 stapte de zangeres over op een solocarrière en bracht twee mixtapes uit: In Case We Die en Reverie. Hierna tekende ze in 2012 een contract met RCA Records. In 2013 verscheen haar derde mixtape Black Water en in september 2014 haar debuutalbum Aquarius.

De zangeres- en voormalig model bracht haar debuutsingle 2 On uit op 21 januari 2014. Het nummer kwam terecht op nummer 40 in de Billboard Hot 100.

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.