Guus Meeuwis stopt bij The Voice

Geschreven door op 17 februari 2017 om 13:45
Guus Meeuwis tijdens Buma NL Awards 2016 - Foto: Tezz Photography (ArtiestenNieuws)

Guus Meeuwis gooit na één jaar als coach bij The Voice of Holland de handdoek in de ring. Dit maakte hij vanochtend bekend bij Radio 538 in het radioprogramma: ‘Evers staat op’.

Guus Meeuwis Vrienden van Amstel Live

Guus Meeuwis stopt als coach bij The Voice! Dit laat hij vanochtend weten in het Radio 538 programma Evers Staat Op. In het gesprek met Edwin Evers geeft Guus aan dat hij dit jaar verschillende dingen heeft moeten laten schieten door de opnames van de zes liveshows van het zangprogramma. Waaronder ook de Vrienden van Amstel Live. Guus zou echter wel naar een van de shows gaan, omdat hij de sfeer niet kan missen, maar de zanger was er gelijk duidelijk in dat hij niet als surprise-act op het podium verschijnt.

“De artiesten die er staan kunnen het prima af zonder mij.”

Vervanger?

Volgend jaar zal de coachstoel dus door iemand anders bezet worden. Een jaar geleden zat Marco Borsato nog in de rode stoel en werd hij afgelost door Guus Meeuwis. Het is nog niet bekend wie er volgend jaar in de rode stoel te zien is.

Finale

Vanavond is het dan eindelijk tijd voor de finale van The Voice of Holland en dus tevens de laatste liveshow voor coach Guus. Iedere coach heeft nog één talent in de race die kans maakt op de grote titel. Het belooft een spannende finale te worden. De finale van The Voice of Holland is vanavond om half negen te zien bij RTL4.

Bron: Radio 538/AD

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Guus Meeuwis Nieuws · Nieuws