Calexico en Iron & Wine in najaar 2019 naar TivoliVredenburg Utrecht

Geschreven door op 21 maart 2019 om 16:02
Calexico, 2015-04-25 on stage at "Den Atelier", Luxembourg. From left to right: Jairo Zavala, John Convertino, Jacob Valenzuela, Martin Wenk, Sergio Mendoza, Joey Burns, Ryan Alfred. Auteur: Zippo Zimmerman. (Wikimedia, CC BY-SA 4.0)

In november 2019 komt Calexico samen met Iron & Wine naar Nederland! De twee acts staan deze maand op het podium van TivoliVredenburg te Utrecht.

Calexico en Iron & Wine naar TivoliVredenburg

Op dinsdag 5 november 2019 komt Calexico naar Nederland! De rootsband betreedt deze avond het podium van zaal Ronda in TivoliVredenburg te Utrecht. De Amerikaanse groep neemt vriend Iron & Wine mee. Tijdens het concert komen de samenwerkingen tussen de twee, maar ook solonummers voorbij. Het poppodium beschrijft de show als “indiefolk meets tex-mex-roots”.

Kaartverkoop

Tickets gaan op vrijdag 22 maart 2019 om 10:00 uur in de verkoop via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Samenwerking

Eerder gingen Calexico en Sam Beam, de echte naam van Iron & Wine, al de samenwerking aan. In 2005 maakten de twee acts de EP ‘In The Reins. Ook coverden ze Bob Dylan’s ‘Dark Eyes’ voor de film ‘I’m Not There’ en speelde een bandlid mee op Beam’s album ‘Shepherd’s Dog’. Op vrijdag 14 juni 2019 brengen de band en de zanger samen het album ‘Years to Burn’ uit.

Beluister hier de single ‘Father Mountain’, die een voorproefje geeft van de nieuwe plaat:

YouTube player

 

Bron: TivoliVredenburg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.