Ash met ‘Best Of’ tour naar Paradiso Noord Amsterdam

Geschreven door op 4 november 2019 om 12:51
Unmute Us, evenementen, Evenementenbranche, Fleurine & Boys From Brazil, City of the Sun Boy Pablo The Last Internationale The Dutch Eagles, Ash Eden The orpahn brigade, re-play, Yola, Overstuur - CC0 Public Domain

Ash bestaat vijfentwintig jaar! Om dit te vieren brengt de Ierse indierockband een best-of album uit.  Ter promotie hiervan, brengen de bandleden onder andere een bezoek aan Paradiso Noord Amsterdam.

Ash naar Paradiso Noord

In 2020 mag de indierockband Ash vijfentwintig kaarsjes uitblazen. Om dit heugelijke feit te vieren, pakken de rockers groots uit. Zo brengen de Ieren een best-of album ‘Teenage Wildfire: 25 Years of Ash’ uit, waarop alle hoogtepunten van de band te vinden zijn.

Verder komen de mannen als onderdeel van hun ‘Best Of’ tour naar Amsterdam. Op zondag 15 maart 2020 staan de bandleden op het podium van Paradiso Noord. De deuren van de zaal openen om 19:30 uur, waarna het optreden om 20:30 uur start. Verwacht tijdens de show hits als ‘Girl From Mars’. ‘Gold Finger’ en ‘Oh Yeah’, maar ook nummers van het nieuwere album ‘Islands’ (2018).

Concertkaarten

Tickets zijn vanaf vrijdag 8 november 2019 om 10:00 uur verkrijgbaar via de website van Paradiso. Uitverkocht? Kijk hier!

Best-of

De Ierse indierockband bestaat in 2020 vijfentwintig jaar. In de jaren dat de formatie actief is, weten de bandleden menig keer in de hitlijsten terecht te komen. Zo ook met hun laatste plaat ‘Islands’ (2018), waarmee de bandleden in de album top 20 belandden. Het op 14 februari 2020 te verschijnen best-of album ‘Teenage Wildelife: 25 Years of Ash’ bevat dan ook alle muzikale hoogtepunten van de mannen.

 

Bron: Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Ash Nieuws · Concertaankondigingen · Nieuws