The Sound of Music terug in Nederlandse theaters met waar spektakel

Geschreven door op 24 november 2014 om 14:45
The Sound Of Music - Foto: rennett Stowe (Wikimedia Commons)

Op zondag 23 november ging The Sound of Music in Nederland weer bruisend in première. Lees alles over de legendarische musical en hoe u erbij kunt zijn.

In 1963 was de allereerste uitvoering in Nederland in het Carré met Johan Heesters en Mieke Bos onder regie van Ton Lutz. Nu, meer dan vijftig jaar later, schittert Sound Of Music weer in de Nederlandse theaters. En dat belooft een ongeëvenaard spektakel waar de liefhebbers al geruime tijd op hebben gewacht.

Het verhaal van The Sound of Music

Sound of Music vertelt het verhaal van Maria, die zich niet kan aanpassen aan het kloosterleven en de opdracht krijgt van Moeder Overste om als gouvernante te werken bij de Familie Von Trapp. Daar komt ze er al snel achter dat de zeven kinderen van Kapitein Von Trapp onder een te streng regime leven. Wanneer de Kapitein een tijd van huis is laat Maria de kinderen weer opbloeien.

Het hartverwarmende verhaal en liedjes als Do Re Mi, My Favorite Things en Edelweiss maken The Sound of Music tot een klassieker die u simpelweg niet mag missen.

Cast The Sound of Music

Ditmaal is de hoofdrol van Maria weggelegd voor Anouk Maas, die eerder ook al als Liesl in een eerdere versie van de musical te zien was. Daarnaast zijn ook Ad Knippels (Kapitein von Trapp), Maaike Widdershoven (Moeder Overste), Tony Neef (Max Dettweiler), Cindy Bell (Elsa Schräder), Vajèn van den Bosch (Liesl) en Martijn Vogel (Rolf) op het podium te zien. Maaike Widdershoven, Vajèn van den Bosch en Martijn Vogel waren ook al in eerdere The Sound of Music-versies te zien. Een cast waar u u tegen zegt en die recht doet aan de status van de meest geliefde musical aller tijden.

 

Showdata en tickets The Sound of Music

The Sound of Music ligt aan de basis van alle musicals en is een must voor iedereen die zich een musical-liefhebber noemt. De voorstellingen van The Sound of Music zijn per direct (vanaf zondag 23 november 2014) te zien in allerlei Nederlandse theaters en de show loopt in elk geval tot aan 5 mei 2015.

Bekijk hier alle showdata en bestel direct uw tickets voor een onmisbare ervaringen voor iedereen die van musicals houdt. Want zeg nou zelf; Niets ligt beter in het gehoor dan The sound of Music

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.