Guus Meeuwis ook in 2019 door met Groots met een zachte G

Geschreven door op 31 mei 2018 om 12:03
Guus Meeuwis, Gelderpop - Foto: Oscar Anjewierden - Flickr (CC BY-ND 2.0)

Goed nieuws voor fans van Guus Meeuwis! Als een verrassing zal het nieuws niet meer komen, maar Guus staat ook volgend jaar weer in het Philips Stadion met zijn Groots met een zachte G-shows.

UPDATE 6-6: Tickets voor de eerder aangekondigde shows op 14 en 15 juni 2019 gaan hard, daarom heeft Guus Meeuwis een nieuwe show aangekondigd! Fans van de Brabantse zanger kunnen ook op 16 juni 2019 in het Philips Stadion terecht voor Groots met een zachte G.

Guus Meeuwis ook in 2019 in Philips Stadion

De reeks Groots met een zachte G-concerten van dit jaar staan voor volgende week in de planning, maar Guus Meeuwis kijkt alvast verder vooruit! De Brabantse zanger staat ook in 2019 weer in zijn geliefde Philips Stadion. Meeuwis onthulde op woensdagavond bij RTL Boulevard dat hij in ieder geval op vrijdag 14 juni 2019 in het Eindhovense stadion staat, voor het veertiende jaar op rij. Hier zullen later ongetwijfeld nog meer shows bijkomen.

Concerkaarten

Tickets voor de shows zijn onder meer verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de tickets uitverkocht? Kijk dan eens hier.

“Hoogtepunt van het jaar”

Guus laat in een reactie op zijn website alvast weten er erg veel zin in te hebben: “De Groots met een zachte G concerten zijn voor ons het hoogtepunt van het jaar. Het Philips Stadion tot de nok toe gevuld met lachende, dansende en zingende mensen. Jong en oud! Ik ben verheugd en trots dat we de traditie in 2019 voort mogen zetten. Mooier kan de zomer niet beginnen!”, aldus de sympathieke zanger.

 

Bron: 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.