Diggy Dex samen met Kenny B in zomer 2019 naar Nijmegen

Geschreven door op 7 maart 2019 om 16:49
Vliegende Vrienden van Amstel LIVE!, Diggy Dex tijdens Vliegende Vrienden 2018 - Fotocredits Shali Blok - ArtiestenNieuws (2)

In augustus 2019 komt Diggy Dex samen met Kenny B naar Nijmegen! Het duo geeft deze maand een concert in Openluchttheater de Goffert.

Diggy Dex met Kenny B naar Nijmegen

Diggy Dex en Kenny B komen voor een zogenoemde double bill naar Nijmegen. Op vrijdag 16 augustus 2019 geeft het duo een concert in het Openluchttheater de Goffert. Het belooft een bijzondere avond te worden, waarin de grootste hits van de artiesten voorbij zullen komen. Eerder werd er een dubbelconcert van de zangers aangekondigd in Caprera te Bloemendaal.

Tickets

Concertkaarten zijn per direct verkrijgbaar via de website van Doornroosje en Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Diggy Dex

De rapper, die officieel Koen Jansen heet, heeft inmiddels zes succesvolle albums op zijn naam staan. Jansen scoorde een hit met de track ‘Treur Niet (Ode Aan Het Leven)’, afkomstig van het album Golven. In het najaar van 2019 gaat de songwriter op tour met zijn plaat Karavaan‘. 

Kenny B

Met zijn hit ‘Parijs‘ behaalde Kenny B internationaal succes. Zijn videoclip op YouTube werd maar liefst 32 miljoen keer bekeken. Al gauw volgde een tour door heel Nederland, waar de zanger festivals, concertzalen en televisieprogramma’s bezocht. In februari 2019 bracht de artiest zijn nieuwe plaat ‘Hoe Dan Ook’ uit.

 

Bronnen: Doornroosje, Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.