Dr. Dre is terug: rapper releast nieuwe track ‘Gunfire’!

Geschreven door op 11 juli 2017 om 11:31
Dr. Dre - Foto: Jason Persse - Flickr (CC BY-SA 2.0)

Dr. Dre-fans opgelet! De legendarische rapper en producer is weer terug met nieuwe muziek! Op 9 juli verscheen Dre’s nieuwste track ‘Gunfire’.

Dr. Dre terug met nieuwe track ‘Gunfire’

Goed nieuws voor alle fans van Dr. Dre: de legendarische rapper en producer is terug! In 2015 verscheen Dre’s laatste plaat ‘Compton’. Hoog tijd voor nieuw materiaal dus! André Romelle Young, zoals de rapper daadwerkelijk heet, is nu weer helemaal terug met zijn nieuwe track ‘Gunfire’!

De nieuwe single werd gelijktijdig uitgebracht met een serie mini-documentaires over Dre en platenbaas Jimmy Iovine, genaamd ‘The Defiant Ones’. Over de naam van de nieuwe track bestond enige onduidelijkheid. Zo werd in eerste instantie gedacht dat het nummer ‘Gunfiyah’ zou heten. Een vertegenwoordiger heeft inmiddels tegenover Pitchfork bevestigd dat de track ‘Gunfire’ heet.

Beluister Dre’s nieuwe single nu!

Eminem

Onlangs werd ook bekend dat Dr. Dre weer samenwerkt met rapper Eminem! Het duo werkte in het verleden al veelvuldig samen. Dre zou momenteel druk bezig zijn met het produceren van een nummer voor Em’s nieuwe plaat.

Bron: NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Dr Dre Nieuws · Nieuwe singles · Nieuws