Zwangere Guy in september 2019 naar Melkweg en Hall of Fame

Geschreven door op 25 april 2019 om 15:34
Coronamaatregelen, culturele sector, noodfonds muziek, Ulver, DGTL, concert, publiek - Foto: Pexels (Publiek Domein)

In het najaar van 2019 betreedt Zwangere Guy tweemaal een Nederlandse podium! De concerten van de rapper vinden plaats in de Amsterdamse Melkweg en Hall of Fame in Tilburg.

Zwangere Guy naar Nederland

Goed nieuws voor Nederlandse fans van Zwangere Guy! De Vlaamse rapper staat op zaterdag 28 september 2019 op het podium van de Hall of Fame in Tilburg. Een dag later, op zondag 29 september 2019 is de artiest te zien in de Oude Zaal van de Melkweg te Amsterdam. Tijdens deze shows brengt hij onder andere tracks van zijn album Wie Is Guy? ten gehore. Deze plaat kwam uit op vrijdag 1 maart 2019.

Tickets

Kaarten voor beide concerten gaan op vrijdag 26 april 2019 om 10:00 uur in de verkoop via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

?WIE IS GUY ? ? ONLINE EN CD OVERAL – VINYL vnf 29/03 !!! GUY-SHOP OPEN VNF 17 u VLAMSE STEENWEG – RUE DE FLANDRE 162 BXXL ?

Een bericht dat is gedeeld door @ zwangere.guy op

Stikstof

De rapper, die officieel Gorik van Oudheusden heet, verkreeg nationale bekendheid in de hiphop collectief Stikstof uit Brussel. Daarnaast bracht hij in 2017 zijn eerste soloplaat uit, getiteld ‘Zwangerschapsverlof Vol. 3’. In april 2019 was Gorik al te zien in een uitverkochte Upstairs in de Melkweg.

Beluister hieronder zijn meest recente album:

 

Bronnen: 013, Melkweg, Spotify, Instagram

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.